Parte a grupului Monacor International, un producator german ce ofera solutii complete pentru toti iubitorii de tehnologie, IMG Stage Line este una dintre marcile cele mai apreciate ce produc microfoane, componente si piese de schimb, precum si accesorii destinate sunetului profesional si iluminarii scenelor.

Cunoscuti pentru calitatea inalta a produselor pe care le ofera, IMG Stage Line are un vast portofoliu de produse dedicate profesionistilor din lumea entertainment (DJ, muzicieni si ingineri de sunet)fiabile, la un pret corect din toate punctele de vedere.
Totodata in oferta IMG Stage Line se regasesc accesorii si echipamente audio pentru domeniul auto.

IMG Stage Line este de 25 de ani lider in tehnologia de scena si evenimente, fapt ce i-a adus un renume de producator cu rezultate excelente si fiabile ce ofera solutii perfect adaptate pentru instalatii fixe si aplicatii in lumea spectacolului din intreaga lume.

Produsele IMG Stage Line indeplinesc toate standardele de calitate oferite de experienta dobandita sub aripa Monacor International Astazi aceste produse sunt implicate intr-o varietate de proiecte la cel mai inalt nivel din lumea spectacolului.

Gata oricand sa ofere clientilor solutii complete pentru a veni in intampinarea cerintelor activitatii lor, portofoliul IMG Stage Line cuprinde o gama larga de microfoane dinamice sau cu condensator, console profesionale de mixare pentru DJ, amplificatoare si preamplificatoare si chiar tot tipul de suporti pentru boxe.

Cu IMG Stage Line puteti combina semnale audio perfecte cu cele mai sofisticate lumini pentru a oferi un spectacol de senzatie.