CINE SUNTEM

GramLine a pornit de la o pasiune si in scurt timp a atins stadiul de expert in materie de sisteme, conectica, mobilier si echipamente de tratamente acustice din industria audio / video din Romania.

Cu o echipa tanara si dinamica de specialisti pe fiecare departament, experimentati in proiectarea de sisteme audio/ video de inalta calitate, GramLine are un portofoliu bogat in care sunt cuprinse toate reperele importante Hi-Fi si High-End de pe acest segment de piata.

DE CE GRAMLINE?

Indiferent de gusturile si bugetul alocat, la GramLine veti descoperi o combinatie unica de echipamente, design si tehnologie care va raspunde dorintei de a va bucura de o calitate maxima a sunetului. Daca sunteti in cautarea unor componente sau sisteme de sunet de calitate profesionala, la cele mai mici preturi din Romania, GramLine este locul potrivit.

La GramLine ne dedicam clientilor nostri oferind inovatie si experienta pentru ca produsele noastre sa se integreze perfect in orice sistem audio personalizat ce va va oferi un sunet impecabil.

Abordarea profesionista, oferta foarte variata si politica de preturi sunt atuurile incontestabile ale GramLine, toate acestea contribuind la ascensiunea catre topul companiilor din domeniu din Romania.

GramLine este in acest moment cel mai popular agregator de produse si oferte din domeniul Hi-Fi, iar magazinul www.avmall.ro este, de departe, vitrina cu cele mai multe repere din industrie.