Nippon Precision Jewel Industry CO LTD este cunoscuta de pasionatii de analog cu numele de JICO. Unul dintre cei mai longevivi producatori din Japonia, JICO a pornit spre drumul succesului in 1873 producand la inceputuri ace simple de cusut pentru industria kimonourilor.

In 1959, compania a inceput sa produca ace din otel pentru inregistrari si i-au cucerit imediat pe fonografi prin seriozitatea calitatea oferita. In 1964 au inceput sa produca ace cu varf de diamant pentru doze de pick-up, astazi furnizand peste 2000 de modele de doze pentru cele mai cunoscute branduri din lume.

Unul dintre cele mai cunoscute produse ale lor este doza MC Pick-Up Jico Seto-Hori. Construita in intregime manual, are o bobina mobila cu un corp ceramic neobisnuit, capabil sa ofere sunetelor o muzicalitate superba.

Corpul de ceramica este montat pe o baza fabricata din lemn natural de nuc, iar consola de bor cu varf de diamant poliedric MicroRidge ofera o durata de viata este de cel putin trei ori mai mare decat o doza obisnuita.

Doza MC Pick-Up Jico Seto-Hori este capabila sa reproduca frecventele joase, mijlocii si inalte cu cea mai buna fidelitate.