Neutrik este o alta poveste de succes din lumea atat de vasta a performantei AV. Fondata in 1975 de Bernhard Weingartner si proprietarii NeuElektrik AG, a pornit modest dintr-un atelier improvizat in hambarul din curtea unei vechi ferme din Schaan, Liechtenstein.

Evolutia constanta, perseverenta si indrazneala precum si respectarea principiilor bunelor practici, au transformat rapid Neutrik in principalul furnizor de produse si sisteme inovatoare de interconectare electrica si electronica atat pentru home entertainment cat si pentru industria de divertisment profesionala.

Astazi Neutrik este lider mondial in productia de conectori audio, coaxiali, de putere si circulari, oferind utilizatorilor produse de cea mai inalta calitate, usor de montat si cu finisaje de exceptie.
Materiale pretioase precum aurul care inveleste pinii si argintul ce ofera conductivitate superioara, garanteaza un sunet impecabil din toate punctele de vedere.

Atenti la nevoiile pietei, Neutrik se bazeaza pe o filozofie corporativa orientata spre inovatie, fiabilitate si continuitate, produsele sale respectand prin excelenta un raport cost/ performanta de neegalat.

Neutrik cuprinde in portofoliul sau bine cunoscuta gama de conectori audio XLR, mufe de tot felul, conectorii pentru difuzoare si sistemele de conectare prin fibre optice.

Pe langa acestea Neutrik le-a fost alaturi clientilor din intreaga lume cu solutii practice si produse care au devenit un etalon al calitatii, castigand o reputatie excelenta in acest sector de piata.

Astazi sediul Neutrik este inca in Schaan, dar oriunde in lume exista sisteme audio care trebuie conectate, Neutrik este cel care creeaza legatura.