Hi-Fi este un standard de calitate care impune ca reproducerea sunetului sau a imaginilor sa fie fidele originalului. Astfel industria Hi-Fi este in permanenta cautare de dispozitive care sa reduca zgomotul si denaturarea si isi propune dezvoltarea de dispozitive modulatoare tot mai performante precum conditionatorul alimentare POWERGRIP.

POWERGRIP isi trage radacinile din faimoasa companie americana Belkin International, Inc.  un producator de hardware si periferice PC, specializata in productia de dispozitive wireless, conexiuni hardware, tehnologii de retea si UPS-uri.

La inceputul lui 2010 linia de productie de conditionatoare alimentare a fost fost cumparata de Barnsly,  un distribuitor rus de echipamente electronice. Maxim Kocherov, CEO Barnsly a dezvoltat in continuare proiectul produsului abandonat in stadiu de cercetare si a inceput sa il fabrice singur sub numele de POWERGRIP.

Proiectarea conditionatoarelor implementeaza cea mai buna modalitate de organizare a alimentarii unui sistem stereo sau Home Cinema si POWERGRIP ofera protectie totala impotriva fluctuatiilor de tensiune periculoase, filtreaza zgomotul din circuitele de alimentare si imbunatatesc calitatea sunetului.

Yaroslav Grebennikov, dezvoltatorul dispozitivelor si manager de proiect POWERGRIP, recomanda legarea la o sursa cu impamantare a sistemului audio subliniind rolul important aferent produselor POWERGRIP, iar conditionatoarele POWERGRIP sunt ideale pentru ca filtreaza curentul pentru a mentine tensiunea cat mai stabila posibil, fara efectul „de cadere tensiune”.

POWERGRIP poate ajuta la rezolvarea problemelor despre care producatorii de componente AV nu vor sa vorbeasca, fapt pentru care modelele POWERGRIP YG-1 si YG-2 sunt special concepute pentru a proteja componentele audio-video de fluctuatiile care pot aparea in retelele de inalta tensiune, pentru a preveni zgomotele de fond. Toate prizele consolelor sunt impartite in grupuri pentru care se utilizeaza diferite tipuri de filtre pentru izolarea dispozitivelor conectate, eliminandu-se astfel influena pe care ar putea-o avea unul asupra celuilalt. Aceasta distributie are de asemenea ca scop eliminarea interferentele care vin din retea.

Daca sunteti in cautarea unui Home Cinema de exceptie sau va alcatuiti un sistem audio performant, ar trebui sa incepeti prin achizitionarea unui dispozitiv de protectie specializat siimbunatatirea calitatii sursei de alimentare. Pentru acest pas o solutie de succes este POWERGRIP, unicul conditionator alimentare ce ofera o energie curata.