Degritter este unul dintre cele mai noi brand-uri care s-a impus pe piata audio. Bazele sale au fost trasate in Tartu, un mic orasel din Estonia, in 2015, de catre o echipa tanara, cu o viziune ambitioasa si dorinta de a reda sunetului anologic cele mai clare acorduri.

Echipa formata din patru estonieni pasionati de viniluri, ingineri cu cele mai inalte calificari, au reusit proiectarea si dezvoltarea celui mai simplu, mai rapid si mai eficient sistem de curatat viniluri: aparatul de curatat cu ultrasunete Degritter.

Degritter pare sa fi fost special creat pentru a impresiona atat prin performanta cat si prin imaginea sa eleganta care combina intr-un mod surprinzator o carcasa cu design retro si un  meniul cu afisaj LED atractiv, totul cu finisaje de cea mai buna calitate.

Abilitatea sa incredibila de a inlatura toate impuritatile, alunga zgomotul de fond si cu uimire descoperi o dinamica excelenta si detalii emotionant de convingatoare, despre care nu stiai ca sunt inregistrate pe vinilurile tale.

Degritter foloseste pentru curatare un rezervor cu apa, iar generatorul cu ultrasunete a trecut printr-un program de testare intre anii 2017 si 2019, inainte de a fi scos pe piata intr-o versiune absoluta.

Atenti la orice detaliu, cei de la  Degritter au dorit ca masina lor de curatat viniluri sa aiba cel mai mic nivel de zgomot atunci cand este pornita. Din acest motiv, au creat o solutie unica de curatare care impreuna cu uscatoarele silentioase si cu generatorul cu ultrasunete cu o frecventa de 120kHz, formeaza un ansamblu care nu face aproape deloc zgomot.

Fiecare aparat de curatat cu ultrasunete Degritter este testat timp de doua ore inainte de a fi pus in vanzare.

Totul, pornind de la proiect, pana la aspectul minimalist este strict rodul muncii celor patru prieteni, rezultatul fiind un produs elegant, care poate fi afisat cu mandrie langa un sistem audio de inalta calitate.