Soundcare este o companie norvegiana relativ tanara. Infiintata in vara lui 1996, a pornit de la o idee geniala care sa imbunatateasca dispozitivele de atenuare a vibratiilor, fara sa afecteze suprafetele. Astfel au aparut pe piata cele mai performante spikes pentru boxe si echipamente audio.

Furnizor OEM pentru diferite companii audio din Norvegia, Soundcare produce sub marca proprie doar diferite tipuri de SuperSpikes care sunt in acest moment cele mai bune accesorii pentru echipamentele HIFI, audio si Home Cinema, garantand un sunet net superior fata de alte produse similare, fara a strica suprafetele pe care sunt montate.

Soundcare SuperSpikes sunt un upgrade ravnit de orice audiofil, eficiente atat din punct de vedere financiar cat si simplu de utilizat. Ideale pentru orice sistem audio HIFI, Soundcare SuperSpikes vor aduce o imbunatatire majora calitatii sunetului, eliminand in totalitate vibratiile produse de componentele sistemului.

Sistemul SuperSpike creat de Soundcare este un dispozitiv cu totul nou, de tip all-in-one. Inovatia in designul acestuia elimina definitiv cea mai frecventa problema cu care se confrunta utilizarea unui spike conventional si anume: deteriorarea suprafetelor.

Portofoliul Soundcare cuprinde cateva game diferentiate intre ele atat prin finisaje cat si prin materialele utilizate.

Standard SuperSpiked eficiente pentru toate echipamentele HIFI ce au un finisaj elegant hight gloss, negru.

SuperSpike High-End sunt fabricate manual, iar partile de zinc sunt acoperite cu straturi de cupru, crom si aur. Carcasa din plastic fiind din policarbonat transparent.

SuperSpiked foot, un piciorus all in one format dintr-un autocolant si un picior ABS a carui imagine nu se diferentiaza cu nimic fata de designul oricaror picioruse utilizate pentru echipamentele electronice. Totodata SuperSpiked foot ii permite utilizatorului sa mute echipamentul fara a zgaria suprafetele.

Super Spikes Titanium si Titanium Extrem sunt modele cele mai exclusivistede pe piata in acest moment. De o calitate impecabila si toleranta zero fata de vibratii, aceste sunt facute special pentru cei care doresc calitate absoluta.

Soundcare SuperSpikes este cea mai fiabila solutie pentru a optimiza performanta oricarei componente ale unui sistem audio fara a cauza daune colaterale.