Orice iubitor de muzica poate deveni audiofil, bucurandu-se de un sunet HI-FI si de statutul sau de cunoscator pasionat. Audiofilii au un interes deosebit sa se asigure ca echipamentul audio este de calitate, cu obiectivul ferm de a face ca muzica reprodusa sa semene cat mai mult posibil cu evenimentul muzical live. In mod inevitabil, accest lucru nu este usor de realizat iar sistemul audio trebuie intretinut pentru a oferi rezultatele cele mai bune.

Poluarea, smogul si electricitate statica pot deteriora componentele electronice si discurile daca nu se iau masurile de siguranta adecvate si nu se utilizeaza solutii de curatat potrivite.

Pornind de la aceasta idee Tonar, gigantul olandez infiintat in 1954, specializat in prelucrarea safirelor sintetice si a dozelor pikup cu varfuri de ac de safir, a creat o gama speciala de produse pentru intretinerea discurilor de vinil si pentru pastrarea discurilor optice.

Tonar International a functionat o vreme ca si furnizor OEM pentru diferite companii care produceau echipamente de precizie, centrandu-se apoi pe producerea si distributia de componente pentru pickup-uri.

Pentru cunoscatorii si pasionatii de viniluri, pickup-uri si componente ale acestora, Tonar ofera o varietate extraordinara de produse dedicate ingrijirii si intretinerii acestora.

Astazi producatori absoluti pe piata olandeza, ofera de la folii de protectie si coperti din plastic pentru discuri, pana la perii antistatice, greutati antivibratie si masini de spalat discuri de vinil, solutii fiabile pentru curatarea si intretinerea discurilor atat de pretioase pentru audiofilii care apreciaza vinilul nu numai pentru caldura sunetului sau, dar si pentru frumusetea sa ca obiect de arta si cultura.

TonarKnosti are un portofoliu impresionant de produse de o calitate superioara si un design inovator, care sunt simplu de folosit si ofera rezultate imediate.

Anii de experienta, seriozitatea si pastrarea nealterata a valorilor companiei i-au transformat in principalii furnizori de componente si solutii de intretinere pentru iubitorii de pickup-uri si viniluri din intreaga lume.